История изменений
Исправление CrX, (текущая версия) :
Спасибо. Если что, я не спорил, а спрашивал, ибо вот про эти формы глазниц и достоверность определения пола по ним сам не знаю. Но как-то всё сложнее, мне кажется, чем вот так однозначно.
upd: из текста по ссылке:
Although you’ll find mums who swear by skull theory to predict the sex of their baby, there’s no scientific proof or evidence backing it up.
So, as accurate as some may find it, skull theory is nothing more than a bit of fun, similar to one of the many old wives’ tales that just keeps on popping up on the subject of whether it’s a boy or a girl.
Of course, provided you know that – and won’t be too disappointed if it’s wrong – there’s no harm in giving it a go.
Исправление CrX, :
Спасибо. Если что, я не спорил, а спрашивал, ибо вот про эти формы глазниц и достоверность определения пола по ним сам не знаю. Но как-то всё сложнее, мне кажется, чем вот так однозначно.
upd: из текста по ссылке:
Although you’ll find mums who swear by skull theory to predict the sex of their baby, there’s no scientific proof or evidence backing it up.
So, as accurate as some may find it, skull theory is nothing more than a bit of fun, similar to one of the many old wives’ tales that just keeps on popping up on the subject of whether it’s a boy or a girl.
Исправление CrX, :
Исправление CrX, :
Спасибо. Если что, я не спорил, а спрашивал, ибо вот про эти формы глазниц и достоверность определения пола по ним сам не знаю. Как-то всё сложнее, мне кажется, чем вот так однозначно.
Исходная версия CrX, :
Спасибо. Если что, я не спорил, а спрашивал. Как-то всё сложнее, мне кажется, чем вот так однозначно.